Veilig browsen

Safe Browsing controleert websites alvorens ze voor u te openen. De functie blokkeert kwaadaardige websites die kwaadaardige malware proberen te verspreiden, en phishingwebsites die uw vertrouwelijke gegevens willen stelen om toegang te krijgen tot uw financiële middelen.

U moet een beveiligde browser gebruiken om op internet beschermd te worden. Zie de lijst met beveiligde browsers.

Safe Browsing is beschikbaar in de Standard-, Plus- en Premium-abonnementen voor de Kaspersky-app.

Safe Browsing gebruikt de cloudservice van Kaspersky Security Network om websites te controleren.

In deze sectie

Uitvoeren van de eerste configuratie van Safe Browsing

Ondersteunde browsers

Over cryptozwendel

Inhoudfiltering in Japan